طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
کتلت گوشت جزء غذاهای سرخ کردنی است که بسیار خوشمزه و طرفداران زیادی دارد و اما این وعده غذایی بسیار خوشمزه کالری نسبتا بالایی دارد. کتلت گوشت را معمولا با نان و بعضی ها هم با برنج سرو میکنند.
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-02.jpg)
مواد لازم
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 الی 40 دقیقه
1 عدد متوسط 150 کالری
سیب زمینی
2 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده
200 گرم
سیر
1 حبه
آرد نخودچی
1 قاشق غذاخوری سرخالی
زردچوبه و ادویه
نصف قاشق مرباخوری
آویشن و پاپریکا
1/3 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
به میزان لازم
طرز تهیه
روش پخت کتلت گوشت با سیبزمینی ( kotlet koosht ):
ابتدا سیب زمینی ها، پیاز و سیر را بعد از شستن و پوست کندن با رنده ریز رنده میکنیم و آب اضافیشان را جدا میکنیم تا موقع سرخ کردن وا نرود.
سیب زمینی، سیر و پیاز رنده شده را همراه با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل و زردچوبه و همه ادویه جات به همراه آرد نخودچی مخلوط کرده و ترجیحا نیم ساعت درون یخچال میگذاریم تا هم مواد به خورد هم برود و هم مواد خودش را کمی بگیرد.
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-11.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-12.jpg)
روغن را درون ماهیتابه ریخته و میگذاریم داغ شود سپس مواد را به شکل دلخواه کف دست صاف میکنیم و درون روغن سرخ میکنیم.
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-13.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-14.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-15.jpg)
گوجه را هم حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ و کنار کتلت سرو میکنیم.
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-03.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-04.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-05.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-07.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-08.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-09.jpg)
![طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی - kotlet goosht - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/10/kotlet-kotlet-goosht-ba-sibzamini-10.jpg)
نکات
نکته اول: میتوان در صورت تمایل درون مواد کمی از مرزه و ترخان خشک شده نیز استفاده کرد که عطر خوبی میدهد.
نکته دوم: میتوان از قالب های مختلف و یا قالب فلافل برای شکل دادن به کتلت و راحتتر بودن نیز استفاده کرد.
نکته سوم: میتوانید نصف، یا همه سیب زمینی ها را پخته و بعد رنده کرده و با گوشت و بقیه مواد مخلوط کرد.
نکته چهارم: اگر مایه کتلت شل بود از آرد نخودچی استفاده کنید.
نکته پنجم: هروقت میخواهید پیاز را رنده کنید باید درنظر داشته باشید که ته پیاز را نکنید تا بهتر بتوانید پیاز را رنده کرده و پیاز لایه هایش از هم جدا نشود.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”