طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ و قارچ
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
پاستا یک غذای ایتالیایی و از شناخته شده ترین و محبوبترین غذاهای دنیاست، پاستا با روشها و سس های مختلف سرو میشه و از میان پاستاها پاستا آلفردو معروفیت و محبوبیت خاصی دارد که معمولا از پاستا پنه استفاده میشود و به پاستا پنه آلفردو معروف است و به آن پاستا پنه هم میگویند و جزء غذاهای راحت است که سریع آماده میشود.برای طرز تهیه پاستا آلفردو با ما همراه باشید.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-02.jpg)
مواد لازم
پاستا پنه
250 گرم
سینه مرغ
نصف سینه
قارچ
250 گرم
پنیر پارمزان
1 پیمانه
آرد
1 قاشق غذاخوری
کره برای سس
40 گرم
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
سیر
2 حبه
شیر
2 پیمانه
خامه صبحانه
1 پیمانه
پودر سیر و آویشن
1/3 قاشق چای خوری
کره برای پاستا
40 گرم
روغن زیتون
2 الی 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت
طرز تهیه پنه آلفردو ایتالیایی با مرغ و قارچ ( penne alfredo ):
داخل تابه کره و کمی روغن زیتون می ریزیم که کره نسوزه، سیر و بعد مرغ خرد شده را همراه با نمک و فلفل و پودرسیر اضافه میکنیم و در ظرف را می گذاریم تا با شعله کم مرغ آب بیاندازد و هم سرخ و هم مغز پخت شود.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-03.jpg)
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-04.jpg)
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-05.jpg)
بعد از پخت و سرخ شدن مرغ درِ ظرف را برداشته و قارچ خرد شده را اضافه میکنیم خیلی کم آبلیمو میزنیم تا قارچ سیاه نشود و تفت میدهیم با شعله زیاد تا آب قارچ خشک شود و قارچ کمی تفت داده شود.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-06.jpg)
پاستا را با نمک و کمی روغن به شکل دستور روی جلد آبکش میکنیم و داخل سبد می ریزیم تا آب اضافی خارج شود.
در ظرف بزرگی جدا آرد را با کره تفت میدهیم.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-07.jpg)
سپس شیر را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم که گوله نشود، میگذاریم چند دقیقه روی شعله بمونن، شیر و آرد شروع میکنن به سفت شدن نمی گذاریم نه خیلی سفت شه نه شل باشه، فقط شیر کمی لعاب به خود بگیرد.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-16.jpg)
در آخر خامه و آویشن را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-08.jpg)
مرغ و قارچ و پاستا رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-09.jpg)
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-10.jpg)
در آخرپنیر پارمزان را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش میکنیم
اگر خیلی سفت شد میتوان کمی شیر اضافه کرد و در آخر بعد از کشیدن توی ظرف مورد نظر با جعفری تازه خرد شده و کمی پنیر پارمزان تزیین میکنیم.
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-11.jpg)
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-14.jpg)
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-12.jpg)
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-15.jpg)
![طرز تهیه پاستا آلفردو - pasta alfredo - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/06/pasta-alfredo-mschef-13.jpg)
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
پاستا آلفردو طبع سردی دارد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”