طرز تهیه مربای انجیر خانگی
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
یکی از بهترین میوهها برای تقویت سیستم ایمنی بدن انجیر است که هر دو حالت خشک، تازه و یا به صورت مربا برای بدن، مقوی و مفید می باشد.
یکی از خوشمزه ترین مربا ها، مربای انجیر هست که هم با انجیر زرد و هم با انجیر قرمز درست میکنند اما از نظر رنگ و زیبایی ظاهری بعد از پخت انجیر زرد بهتر است. بهتر است از انجیری استفاده شود که نه له باشد نه خیلی نرسیده.
![طرز تهیه مربای انجیر - moraba anjir - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/09/moraba-anjir-mschef-02.jpg)
مواد لازم
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 1 ساعت
100 گرم 60 کالری
انجیر
1 کیلو
هل
2 عدد
شکر
800 گرم
آب
2 لیوان
گلاب
1 قاشق غذاخوری
زعفران
به میزان لازم
آب لیمو
1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین
در صورت تمایل یک تکه کوچک
طرز تهیه
روش پخت مربای انجیر ( moraba anjir ):
ابتدا انجیر ها را شسته ،انجیر های له شده را جدا کنید. با خلال دندان انجیرها را یک سوراخ میکنیم تا شهد داخلشون بره.
![طرز تهیه مربای انجیر - moraba anjir - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/09/moraba-anjir-mschef-03.jpg)
آب را همراه شکر و هل روی شعله زیاد میگذاریم تا شکر حل شود و کمی غلظت پیدا کند.
سپس انجیر ها را همراه با آب لیمو و چوب دارچین و زعفران اضافه کرده و میگذاریم بپزند و کف روی انجیر ها را میگیریم تا مربا شفاف تر شود.
![طرز تهیه مربای انجیر - moraba anjir - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/09/moraba-anjir-mschef-04.jpg)
بعد از بیست دقیقه الی نیم ساعت که انجیر ها پختن یک قاشق از آب انجیر برمیداریم می ریزیم توی یک بشقاب تا خنک شود و غلظت مربا را تست کنیم چون وقتی خنک میشود سفت تر میشود، اگر غلظت مربا خوب بود گلاب را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش میکنیم و اگر نیاز داشت به غلظت بیشتری برسد میگذاریم بیشتر روی گاز بماند.
بعد از خنک شدن مربا را درون ظرف در بسته ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.
![طرز تهیه مربای انجیر - moraba anjir - خانم سرآشپز - mschef](https://mschef.ir/wp-content/uploads/2020/09/moraba-anjir-mschef-05.jpg)
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
مربا انجیر طبع گرمی دارد.
خواص
خواص مربای انجیر:
انجیر برای درمان بسیاری از بیماریها کاربرد دارد، از منظر قرآن و اطبای قدیمی نیز به عنوان بهترین میوه همراه زیتون یاد شده است.
تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه ی کلسیم موجود در شیر است.
هر 40 گرم انجیر تازه میتواند پتاسیم و کلسیم روزانه را تامین کند.
انجیر برای درمان کم خونی بسیار مفید است. به خصوص برای کودکان و نوجوانان در حال رشد و زنان باردار، انجیر خواص فوق العاده ای برای پوست و مو نیز دارد.
انجیر برای بیخوابی مفید و کم خونی را رفع می کند.
همچنین برای یبوست عالی است و در درمان بواسیر کمک کننده است.
از دیگر خواص انجیر میتوان گفت که انجیر برای سلامت موها، برای تقویت حافظه، برای سلامت دهان و دندان و همچنین برای سلامت ریه ها و… نیز مفید است.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”