طرز تهیه بامیه خانگی با طعم قنادی
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
شیرینی بامیه یکی از شیرینی های پرطرفداریست که معمولا در ماه رمضان بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد و در بیشترِ سفره های افطار میتوان یافت. میگویند تاریخچه بامیه به زمان ناصرالدین قاجار میرسد.
مواد لازم برای شیرینی بامیه
آرد
1 لیوان
آب
1 لیوان
کره
50 گرم
عسل یا شربت بار
1 قاشق غذاخوری
وانیل
1/3 قاشق چایخوری
تخم مرغ
2 عدد
بکینگ پودر در صورت تمایل
1/3 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
به میزان لازم
مواد لازم برای شربت بار
آب
1 لیوان
شکر
2 لیوان
هل درسته
2 عدد
عسل یا گلوکز مایع
1 قاشق غذاخوری
گلاب
3 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یا آبلیمو
نصف قاشق چایخوری
زعفران
به میزان لازم
دستور پخت
روش پخت بامیه ( bamiye ):
در قابلمه ی نچسب آب، کره و عسل را روی شعله می گذاریم.
وقتی دور آب کمی حباب ریز زد و آب گرم شد آرد را اضافه میکنیم.
روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا آب اضافی آن گرفته شود، مُدام خمیر را باز و بسته میکنیم، اصطلاحا مرحله داغ زدن میگویند.
بعد از ۱۰ دقیقه از روی شعله برمیداریم به ظرف دیگه انتقال میدهیم تا کمی از حرارت بیوفتد.
سپس بکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کرده و تخم مرغ ها را با فاصله اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم تا خمیر چسبناکی بهمون بده.
سپس داخل قیف ریخته و در روغنی سرد به کمک قیچی که در روغن چرب کردیم برش میدهیم.
با حرارت کم سرخ میکنیم.
بعد از سرخ شدن بامیه ها را درون شربت بار ۳ دقیقه می گذاریم.
سپس در سبد ریخته تا شربت اضافی جدا شود.
نکات
نکته اول: روغن نباید داغ باشد ، برای بار دوم هم که میخواهید بامیه هارا به کمک ماسوره درون روغن بریزیم باید ظرف را از روی شعله برداریم و بگذاریم تا روغن از حرارت بیوفتد بامیه ها را بریزیم و دوباره روی شعله بگذاریم تا به آرامی گرم شود و بامیه ها سرخ شوند.
نکته دوم: اضافه کردن بکینگ پودر و وانیل اختیاری است.
نکته سوم: گلوکز باعث براق شدن بامیه میشود.
نکته چهارم: منظور از لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی است.
نکته پنجم: یادتان باشد شربت بعد از خنک شدن غلیظ تر میشود.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”