طرز تهیه آب هندوانه + خواص هندوانه
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
هندوانه میوه شیرین، خوشمزه، آبدار و محبوب فصل تابستان است که سرشار از مواد مغذی است که هم به صورت قاچ شده استفاده میکنند هم به صورت آب میوه؛ هندوانه ۹۱٪ از آب ،۶٪ قند و مقدار کمی چربی تشکیل شدهاست؛ از مهمترین ارقام موجود هندوانه در ایران میتوان :قرق، خانمی، شریفآباد، محبوبی و پوست سفید همدان را نام برد.
هر ۱۰۰ گرم هندوانه ۳۰ کالری و مقدار کمی مواد غذایی ضروری به بدن میرساند. ویتامین c هندوانه مقدار ویتامین c مورد نیاز روزانه بدن را تامین میکند.
مواد لازم
هندوانه
شکر
یخ خرد شده
گلاب
روش تهیه
طرز تهیه آب هندوانه ( watermelon juice – ab hendevaneh ):
هندوانه را از پوست جدا کرده و خرد کرده و دانه هایش را جدا میکنیم و به همراه شکر، خرده یخ و در صورت تمایل 2 الی 3 قاشق گلاب داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم.
طبع میوه
بررسی طبع میوه قبل از مصرف:
طبع هندوانه سرد و تر است.
خواص
خواص هندوانه:
هنداونه دارای ویتامین های A – D – E – K – B و همچنین دارای کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، منگنز، سلنیوم و مس است.
هندوانه مناسب است برای پوست و مو، کاهش فشار خون بالا، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان، بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و استرس، کاهش دردهای عضلانی و بسیار انرژی زا می باشد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”