طرز تهیه حلوای لبو
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
حلوا های متنوعی داریم یکی از اونها حلوای لبو هست حلوا لبو بسیار زیبا و خوش رنگه که مناسب این فصلم هست و تا لبو هست می تونید درست کنید و برای یکبار هم که شده امتحان کنید.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
کالری:-
لبو
1/2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
آب لبو
2 و نیم پیمانه
شکر
1 پیمانه
روغن
2/3 پیمانه
گلاب
1/2 پیمانه
هل
1/3 قاشق چای خوری
طرز تهیه
طرز تهیه حلوای لبو ( halva laboo ):
لبو را با آب میگذاریم کاملا بپزد و بعد لبو را به وسیله غذاساز کاملا میکس و پوره میکنیم.
آب لبو را همراه شکر و هل روی شعله میگذاریم تا شکر فقط حل شود بعد شعله را خاموش میکنیم و گلاب را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد را کمی با شعله خیلی کم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و بعد روغن را اضافه کرده و آرد را تفت میدهیم با شعله خیلی کم حدود 15 دقیقه (بسته به شعله گازتون داره) سپس پوره لبو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه طی چند مرحله کم کم شربت رو اضافه میکنیم و تند تند مخلوط میکنیم که گوله گوله نشود وقتی کاملا ترکیب کردیم حلوای لطیفی بدست میاد روی شعله کم هم میزنیم تا وقتی که حلوا به ظرف نچسبد اونوقت حلوای ما آمادست شعله را خاموش کرده و به مدت 15 دقیقه دمکنی بذارید و بذارید بمونه و بعد از یک ربع در ظرف را برداشته و تا گرمه تو ظرف مورد نظر ریخته و تزئین کنید.
نکات
نکته : اگر آب لبوتون موقع پخت خشک شده بود از آب استفاده کنید.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
طبع حلوا گرم است و طبع لبو معتدل است.
خواص
خواص لبو:
لبو منبع خوبی از اسید فولیک، پتاسیم، منیزیوم، کلسیم، ویتامین a، c، b،اهن، زینک، مس و… است.
از خواص لبو و اب لبو برای بدن میتوان به سلامت قلب، مفید برای بیماران دیابتی، جلوگیری از زوال عقل، کاهش التهابات، بهبود گوارش و دفع، پیشگیری از سرطان، کمک به تنظیم وزن، تقویت کبد، کاهش کلسترول،و غیره و غیره …..اشاره کرد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”