طرز تهیه کباب تابه ای همراه با تصویر
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
انواع کباب ها از جمله کباب تابه ای یکی از بهترین، خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است. برای تهیه کباب تابه ای و انواع کباب ها اغلب از گوشت گوسفندی استفاده میشود. کباب تابه ای یکی از آسانترین غذاها است که با مواد اولیه ساده و در مدت زمان کمی آماده میشود و بسیار پرطرفدار است.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده
300 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
ادویه کاری
نصف قاشق چایخوری
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
سماق
نصف قاشق چاچیخوری
پاپریکا و زنجبیل
هر کدام در صورت تمایل 1/3 قاشق چایخوری
گوجه
2 الی 3 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
دستور پخت
طرز تهیه کباب تابه ای:
پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته همراه با گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه ، و تمام ادویه جات باهم مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه باهم ورز میدهیم و اگر عجله نداشتیم گوشت را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
گوشت را کف ماهیتابه صاف میکنیم و به صورت دلخواه با نوک چاقو یا کفگیر برش زده و روی شعله میگذاریم.
در ظرف را میبندیم و کمی شعله رو زیاد میکنیم تا آب بیاندازد بعد شعله را کم میکنیم تا پخته شود ، وقتی آبش داشت خشک میشد بهش روغن اضافه کرده تا سرخ شود ، وقتی یک طرفش سرخ شد کباب رو برمیگردونیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. گوجه رو هم یا کباب میکنیم یا سرخ میکنیم و به همراه چلو سرو میکنیم.
نکات
اختیاری اما مهم!:
نکته اول: میتوان از ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کرد.
نکته دوم: میتوان از زعفران دم کشیده استفاده کرد تا کباب زعفرانی داشته باشید.
نکته سوم: هرچه چربی گوشت بیشتر باشد کباب بعد از پخت بیشتر جمع میشود.
خواص
خواص غذا کباب تابه ای:
این غذا شامل ویتامین های A D E K C و B1 B2 B3 B4 B5 B6 B9 و B12 میباشد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”