طرز تهیه سس پستو ایتالیایی
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
پاستا یک نوع غذای ایتالیایی است که با سس های مختلف سرو میشود یکی از سس های محبوب ایتالیایی سس پستو است، پاستا پستو یکی از غذاهای پر طرفدار است که بسیار راحت و سریع نیز آماده میشود.
سس پستو اصل از ریحان ایتالیایی و دانه درخت کاج تهیه میشود که معمولا سخت پیدا میشود به همین خاطر میتوان به جای ریحان ایتالیایی از ریحان معمولی و به جای دانه کاج از گردو یا بادام زمینی یا مغزهای دیگر استفاده کرد.
سس پستو را میتوان 3 الی 4 روز در یخچال نگهداری کرد ولی به خاطر وجود ریحان تازه، سس پستو با ماندن طولانی و یا حرارت دیدن تغییر رنگ میدهد و تیره تر میشود پس برای اینکه سس پستو سبز روشن و خوش رنگ تری داشته باشید بهتر است تازه و موقع استفاده این سس را تهیه کنید.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
کالری: 628 کالری
ریحان سبز تازه
2 پیمانه
دانه درخت کاج یا گردو
1/2 پیمانه
پنیر پارمسان
1/2 پیمانه
پاستا پنه
2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
روغن زیتون
1/2 پیمانه
سیر
3 حبه
مرغ
نصف سینه
آبلیمو در صورت تمایل
1 قاشق مرباخوری
آب
به میزان لازم
طرز تهیه
طرز تهیه پاستو پستو ( pasta pesto ):
برگ ریحان شسته شده را همراه با سیر، گردو و پنیر پارمسان با غذاساز یا مخلوط کن میکس کرده
سپس روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده تا کاملا با هم میکس شوند.
سس پستو ما آماده است.
سینه مرغ را که از دو الی سه ساعت قبل با یک حبه سیر و پیاز و نمک و فلفل ادویه مزه دار کرده را سرخ یا گریل میکنیم.
همزمان درون ظرفی آب و نمک ریخته و روی شعله میگذاریم تا به جوش بیاید سپس پاستا را اضافه کرده و بعد از مدت زمانی که روی بسته بندی پاستا هست 8 الی 10 دقیقه آبکش میکنیم.
پاستا آبکش شده را با سس پستو مخلوط کرده و به همراه مرغ سرو میکنیم.
میتوان از کمی پودر پارمسان روی پاستا استفاده کنیم.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
طبع همه ی مواد پاستا پستو به غیر از پنیر پارمسان و پاستا گرم و خشک است پنابراین طبع این غذا معتدل است.
خواص
خواص :
سس پستو مواد تشکیل دهنده پر خاصیتی دارد
از جمله خواص ریحان میتوان به این موارد اشاره کرد: مقوی معده و روده – ارامش دهنده – تقویت کننده قلب – ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش – ضد اسهال – بادشکن -ضد التهاب -ضد سردرد – ملین – محرک اشتها – کمک به هضم غذا – شیر افزا و……..
خواص روغن زیتون : مفید برای سلامت قلب و پوست و مو – کمک به هضم غذا – جلوگیری از سکته قلبی – رفع مشکلات گوارشی – درمان افسردگی – تقویت حافظه – تسکین درد – جلوگیری از چین و چروک پوست – برطرف کننده خشکی مو – درمان تر پا و……….
خواص گردو : سلامت قلب – مفید برای سلامت مغز – تقویت سیستم ایمنی – مناسب برای سلامت استخوان و سرطان سینه – کمک به خواب بهتر – حفظ عملکرد سیستم گوارشی – تاخیر در پیری زودرس و……….
خواص سیر : کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه – کاهش فشار خون – کاهش سطح کلسترول – تقویت سیستم ایمنی – تنظیم قند خون – افزایش سلامت استخوان – جلوگیری از کبد چرب – کاهش وزن و……..
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”