طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ و قارچ
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
پاستا یک غذای ایتالیایی و از شناخته شده ترین و محبوبترین غذاهای دنیاست، پاستا با روشها و سس های مختلف سرو میشه و از میان پاستاها پاستا آلفردو معروفیت و محبوبیت خاصی دارد که معمولا از پاستا پنه استفاده میشود و به پاستا پنه آلفردو معروف است و به آن پاستا پنه هم میگویند و جزء غذاهای راحت است که سریع آماده میشود.برای طرز تهیه پاستا آلفردو با ما همراه باشید.
مواد لازم
پاستا پنه
250 گرم
سینه مرغ
نصف سینه
قارچ
250 گرم
پنیر پارمزان
1 پیمانه
آرد
1 قاشق غذاخوری
کره برای سس
40 گرم
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
سیر
2 حبه
شیر
2 پیمانه
خامه صبحانه
1 پیمانه
پودر سیر و آویشن
1/3 قاشق چای خوری
کره برای پاستا
40 گرم
روغن زیتون
2 الی 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت
طرز تهیه پنه آلفردو ایتالیایی با مرغ و قارچ ( penne alfredo ):
داخل تابه کره و کمی روغن زیتون می ریزیم که کره نسوزه، سیر و بعد مرغ خرد شده را همراه با نمک و فلفل و پودرسیر اضافه میکنیم و در ظرف را می گذاریم تا با شعله کم مرغ آب بیاندازد و هم سرخ و هم مغز پخت شود.
بعد از پخت و سرخ شدن مرغ درِ ظرف را برداشته و قارچ خرد شده را اضافه میکنیم خیلی کم آبلیمو میزنیم تا قارچ سیاه نشود و تفت میدهیم با شعله زیاد تا آب قارچ خشک شود و قارچ کمی تفت داده شود.
پاستا را با نمک و کمی روغن به شکل دستور روی جلد آبکش میکنیم و داخل سبد می ریزیم تا آب اضافی خارج شود.
در ظرف بزرگی جدا آرد را با کره تفت میدهیم.
سپس شیر را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم که گوله نشود، میگذاریم چند دقیقه روی شعله بمونن، شیر و آرد شروع میکنن به سفت شدن نمی گذاریم نه خیلی سفت شه نه شل باشه، فقط شیر کمی لعاب به خود بگیرد.
در آخر خامه و آویشن را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مرغ و قارچ و پاستا رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در آخرپنیر پارمزان را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش میکنیم
اگر خیلی سفت شد میتوان کمی شیر اضافه کرد و در آخر بعد از کشیدن توی ظرف مورد نظر با جعفری تازه خرد شده و کمی پنیر پارمزان تزیین میکنیم.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
پاستا آلفردو طبع سردی دارد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”