طرز تهیه سس پستو ایتالیایی
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
سس پستو یکی از سس های معروف ایتالیایی است که در ایتالیا خیلی پرطرفدار است و بسیار راحت و سریع نیز آماده میشود. از سس پستو در پاستاها، سالاد، ساندویچ و… نیز استفاده میکنند
سس پستو اصل از ریحان ایتالیایی و دانه درخت کاج تهیه میشود که معمولا سخت پیدا میشود به همین خاطر میتوان به جای ریحان ایتالیایی از ریحان معمولی و به جای دانه کاج از گردو یا بادام زمینی یا مغزهای دیگر استفاده کرد.
سس پستو را میتوان 3 الی 4 روز در یخچال نگهداری کرد ولی به خاطر وجود ریحان تازه، سس پستو با ماندن طولانی و یا حرارت دیدن تغییر رنگ میدهد و تیره تر میشود پس برای اینکه سس پستو سبز روشن و خوش رنگ تری داشته باشید بهتر است تازه و موقع استفاده این سس را تهیه کنید.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 0
کالری: 628 کالری
ریحان سبز تازه
2 پیمانه
دانه درخت کاج یا گردو
1/2 پیمانه
پنیر پارمسان
1/2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
روغن زیتون
1/2 پیمانه
سیر
3 حبه
آبلیمو در صورت تمایل
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
طرز تهیه سس پستو ( sos pesto ):
برگ ریحان شسته شده را همراه با سیر، گردو و پنیر پارمسان با غذاساز یا مخلوط کن میکس کرده
سپس روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده تا کاملا با هم میکس شوند.
سس پستو ما آماده است.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
طبع همه ی مواد سس پستو به غیر از پنیر پارمسان گرم و خشک است پنابراین طبع این غذا گرم است.
خواص
خواص :
سس پستو مواد تشکیل دهنده پر خاصیتی دارد
از جمله خواص ریحان میتوان به این موارد اشاره کرد: مقوی معده و روده – ارامش دهنده – تقویت کننده قلب – ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش – ضد اسهال – بادشکن -ضد التهاب -ضد سردرد – ملین – محرک اشتها – کمک به هضم غذا – شیر افزا و……..
خواص روغن زیتون : مفید برای سلامت قلب و پوست و مو – کمک به هضم غذا – جلوگیری از سکته قلبی – رفع مشکلات گوارشی – درمان افسردگی – تقویت حافظه – تسکین درد – جلوگیری از چین و چروک پوست – برطرف کننده خشکی مو – درمان تر پا و……….
خواص گردو : سلامت قلب – مفید برای سلامت مغز – تقویت سیستم ایمنی – مناسب برای سلامت استخوان و سرطان سینه – کمک به خواب بهتر – حفظ عملکرد سیستم گوارشی – تاخیر در پیری زودرس و……….
خواص سیر : کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه – کاهش فشار خون – کاهش سطح کلسترول – تقویت سیستم ایمنی – تنظیم قند خون – افزایش سلامت استخوان – جلوگیری از کبد چرب – کاهش وزن و……..
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”