طرز تهیه دسر کدو حلوایی یا فرنی کدو حلوایی
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
فرنی یکی از دسر های خوشمزه، سبک و لذیذ است که خواص زیادی دارد و با اضافه کردن بعضی مواد یا میوه ها میتونیم فرنی با طعم های مختلفی داشته باشیم.
دسر یا فرنی کدو حلوایی کاملا مناسب این فصل هست، فرنی به تنهایی برای گلودرد و نرم شدن گلو خیلی استفاده میشه همینطور کدو حلوایی پخار پز مرهم گلو و برای سرماخوردگی بسیار مناسبه و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه از این رو دسر کدو حلوایی گزینه ی بسیار مناسبی برای این روزها هست.
اگر به عنوان دسر میخواهید استفاده کنید خامه اضافه کنید اما اگر به عنوان فرنی و برای مرهم گلو میخواهید استفاده کنید بهتره خامه رو حذف کنید.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
کالری: 380 کالری
پوره کدو حلوایی
2 لیوان
شیر
3 لیوان
آرد برنج
3 قاشق غذاخوری
نشاسته گل
2 قاشق غذاخوری
شکر
1/2 لیوان
خامه
2 الی 3 قاشق غذاخوری
گلاب
1/3 لیوان
پودر هل
1/3 قاشق چای خوری
زعفران
به میزان لازم
طرز تهیه
طرز تهیه دسر کدو حلوایی ( deser kadoo halvayi ):
نشاسته را با شیر سرد مخلوط میکنیم
وقتی حل شد آرد برنج، شکر، پودر هل و زعفران را اضافه میکنیم و روی شعله میذاریم و هم میزنیم
وقتی کمی غلیظ شد فرنی مون خامه، گلاب و پوره کدو حلوایی که از قبل پخته و له کردیم رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
وقتی به اون درجه از سفتی که می خواستید رسید شعله رو خاموش کنید و توی ظرف سرو بریزید و تزیین کنید و نوش جان کنید.
نکات
نکته اول: غلظت دسرمون نباید خیلی سفت باشه و نه خیلی شل باشه تقریبا مثل ماست باشه.
نکته دوم: باید درنظر گرفت که فرنیمون بعد از سرد شدن کمی سفت تر میشود.
نکته سوم: میتوان با حذف خامه این دسر رو سالمتر و با کالری پایین تر میل کرد.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
طبع این دسر سرد است.
خواص
خواص کدو حلوایی :
کدو حلوایی کم کالری است ولی خواص بیشماری دارد و منبع ویتامین , K ,A , C , B و سرشار از انتی اکسیدان ها و مواد معدنی غنی مانند آهن، پتاسیم، مس، فیبر، فسفر و کلسیم هستند
از خواص کدو حلوایی برای بدن میتوان به : کاهش حملات آسم، کاهش خطر بیماریهای قلبی، جلوگیری از زخم معده، تقویت سیستم ایمنی، سلامت چشم، کاهش استرس و افسردگی، پیشگیری از بیماریهای التهابی، جلوگیری از سرطان پروستات، افزایش رشد مو و…
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”
دارچین میشه اضافه کنید. سردیش کمتر و خوشمزهتر میشه
با سلام، ممنون از پیام شما
بله پیشنهاد خیلی خوبیه