طرز تهیه حریره سیر بسیار کاربردی
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
معمولا از سیر برای رفع بوی مرغ و گوشت و یا طعم دادن به غذاها استفاده میکنیم اما جدا از این موضوع سیر خواص زیادی دارد. خواص سیر برای سلامت، زیبایی و لاغری اثبات شده است.
تنها یکی از خاصیت های سیر تقویت سیستم ایمنی بدن است که در این فصل و در این شرایطی که شیوع بیماری کرونا فراگیر شده بهتر است از سیر در غذاهایمان بیشتر استفاده کنیم، با درست کردن حریره سیر میتوان به مدت یکسال سیر را درون یخچال نگهداری کرد و به راحتی و بدون دردسر خیلی راحت هروقت نیاز داشتیم درون غذاهایمان استفاده کنیم. با این روش میتوان سیر را برای مدت طولانی نگهداری کرد بدون اینکه خراب شود.
مواد لازم
زمان آماده سازی: –
زمان پخت: –
کالری: هرحبه 3 کالری
سیر
بسته به نیاز
نمک
به میزان لازم
روغن زیتون یا روغن مایع
به میزان لازم
طرز تهیه
طرز تهیه حریره سیر ( harireh sir ):
سیر را پوست میکنیم و میشوریم و میگذاریم آبش کاملا برود و خشک شود.
بعد درون غذاساز خرد یا له کرده و با نمک و روغن زیاد مخلوط میکنیم و داخل ظرف در داری که خشک باشد ریخته، درش را محکم میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم.
انقدری روغن میریزیم که سیر نرم و شبیه پوره شود و نمک هم انقدری میزیزیم که بانمک شود زیرا نمک نمیگذارد سیر خراب شود.
نکات
نکته اول: حتما باید حریره سیر را داخل یخچال نگهداری کرد.
نکته دوم: حریره سیر را باید بانمک کرد و روغن زیاد ریخت تا خراب نشود.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
طبع سیر گرم و خشک است
خواص
خواص سیر:
سیر منبع غنی ویتامینهای گروه B فولات، تیامین، نیاسین و B-۶ و ویتامینها A ، C و K است.
سیر حاوی چندین ماده معدنی مفید نظیر پتاسیم، زینک، فسفر، منیزیم، آهن، کلسیم، ید، کلر و گوگرد است.
از خواص و فواید سیر میتوان به کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه، کاهش سطح کلسترول، کاهش فشار خون، کاهش وزن، افزایش سلامت استخوان، تقویت سلامت قلب، بهبود دهنده زخم، محافظت کننده عصبی، تقویت هضم، تنظیم قند خون، افزایش میل جنسی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کنترل آسم، جلوگیری از کبد چرب، جلوگیری از ریزش مو، جلوگیری از زخم معده، تسکین دهنده درد گوش، ضد سرطان، کاهش عفونت های کلیه و ……. اشاره کرد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”