پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
باسلوق از شیرینی های خوشمزه و قدیمی است که معمولا در عید نوروز و شب یلدا برای پذیرایی از مهمان ها استفاده میشود باسلوق ژله ای با تفاوت کمی و طعم میوه ای گزینه ی مناسبی برای بچه ها هست.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
کالری:
نشاسته گل
نصف پیمانه
شکر
نصف پیمانه
آب سرد
1/5 پیمانه
پودر ژله
1 بسته
روغن
3 قاشق غذاخوری
گلاب
3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل
به میزان لازم
دستور پخت
دستور پخت باسلوق:
ابتدا نشاسته گل را با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی نشاسته کاملا حل شد شکر، پودر ژله، گلاب و روغن را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و روی شعله کم قرار میدهیم و مرتبا هم میزنیم، باید حوصله به خرج دهید و با شعله کم مرتب هم بخورد که هم گلوله نشود و هم پخته شود و هم آبش کشیده و جمع شود.
با شعله خیلی کم به هم زدن آنقدر ادامه میدهیم تا مواد گوشه ظرف جمع شود و از ظرف جدا شود.
زیر گاز را خاموش میکنیم و می گذاریم حرارت باسلوق کمی بیوفتد سپس از مواد به اندازه گردو برداشته و به شکل گلوله حالت میدهیم و در پودر نارگیل میغلتانیم یا درون ظرف صاف سلفون یا نایلون میکشیم و مواد را روی سلفون با قاشق صاف و تخت میکنیم و درون یخچال می گذاریم 6 الی 7 ساعت بعد از در آوردن از یخچال به شکل لوزی یا مربع برش میدهیم و درون پودر نارگیل میغلتانیم و درون ظرف مورد نظر سرو میکنیم.
نکات
نکته: مواد بعد از سرد شدن سفت تر میشود.
نکته: از هر طعم ژله ای که دوست داشتید، میتونید استفاده کنید.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”