طرز تهیه چیز کیک ساده و خوشمزه
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
چیز کیک که به آن کیک پنیر هم میگویند دسر قدیمی، پرطرفدار و معروفی است که تاریخچه آن به کشور یونان برمیگردد.
چیز کیک را دو نوع درست میکنند، چیز کیک یخچالی که با بیسکوئیت درست میشود و راحتتر و سریعتر است و هم با کیک، ما اینجا چیز کیک یخچالی رو که بسیار سریعتر و راحتتر درست میشه رو آموزش میدیم.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 60 دقیقه
زمان پخت: 0
کالری:هر 100 گرم 321 کالری
بیسکوئیت پتی بور
2 بسته معادل 225 گرم
پنیر ماسکارپونه
200 گرم
پنیر خامه ای
200 گرم
خامه صبحانه
100 گرم
پودر قند
3/4 پیمانه
پودر ژله آماده انار
1 بسته
کره
125 گرم
پودر ژلاتین
4 قاشق غذاخوری
شیر
3/4 لیوان
وانیل
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
طرز تهیه چیز کیک یخچالی ( chiz kaik):
ابتدا بیسکوئیت پتی بور (کاکائویی یا ساده ) را خرد کرده و داخل غذا ساز یا آسیاب پودر کرده.
کره را روی حرارت کتری آب کرده و به بیسکوئیت ها اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
ته قالب کمربندی رو کیسه فریزر میذاریم و قالب رو میبندیم و خیلی کم قالب رو چرب میکنیم و بیسکوئیت رو به صورت فشرده ته قالب صاف میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال یا ۱۵ دقیقه داخل فریزر میگذاریم.
در این مدت ژلاتین رو با شیر ولرم مخلوط کرده و وانیل رو اضافه میکنیم و روی حرارت کتری بن ماری میکنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شه، وقتی کاملا حل شد و یکدست شد میذاریم کمی خنک شه.
پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه ای و خامه رو توی یه ظرف میریزیم پودر قند رو الک میکنیم و بهش اضافه میکنیم و ۳الی ۴ دقیقه با همزن مخلوط میکنیم
بعد شیر و ژلاتین رو توی دو مرحله اضافه میکنیم و حدود ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم در حدی که باهم یکدست بشه و نکته ی خیلی مهم اینه که در این مرحله باید سرعت عمل داشت چون ژلاتین باعث میشه موادتون خیلی زود ببنده و سفت شه، به همین خاطر مواد پنیری رو خیلی سریع تا سفت نشده روی بیسکوئیت میریزیم و چندبار میکوبیم تا روش صاف بشه و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده
ژله رو با ۱/۵ لیوان آب جوش به روش بن ماری کاملا حل کرده و با ۱/۵ لیوان آب سرد یا آب انار مخلوط کرده و روی مواد پنیریمون میریزیم و باز ۲ الی ۳ساعت میذاریم تو یخچال تا ببنده
در آخر وقتی چیز کیک آماده شد دورش رو با چاقو از قالب جدا میکنیم و بعد کمربند قالب رو باز میکنیم و توی ظرف مورد نظر سرو میکنیم.
نکات
نکته اول: حتما درنظر داشته باشید که اگر مایع پنیریمون بعد اضافه کردن ژلاتین زیاد مخلوط شود و یا بمونه سریع خودش رو میگیره پس باید سریع عمل کنید و نذارید فاصله بیوفته.
نکته دوم: میتوان داخل ژله مرحله آخر دانه های انار دون شده ریخت و گذاشت ببندد که کاملا سلیقه ایست.
طبع غذا
بررسی طبع قبل از مصرف:
طبع چیز کیک سرد است.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”
عالی بودhttps://vip-restaurant.ir/