طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است و همینطور از غذاهای مورد علاقه کودکان، ماکارانی را هم با گوشت هم با مرغ و هم با سویا درست میکنند. قابل ذکر است که ماکارونی علاوه بر خوشمزه و لذیذ بودن جز غذاهایی است که کالری زیادی دارد.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 75 دقیقه
یک لیوان ماکارونی 329 کالری
پیاز
2 عدد
گوشت چرخ کرده
150 گرم
ماکارونی
250 گرم
سیب زمینی
1 عدد
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
ذرت و نخود فرنگی پخته در صورت تمایل
هرکدام 1 ق غ
قارچ
100 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده
1 ق غ
رب گوجه فرنگی
3 ق غ
زردچوبه
1 ق چ
پودر سیر و پودر پاپریکا
1/2 ق چ
روغن
به میزان لازم
دستور پخت
طرز پخت ماکارونی:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم.
وقتی پیاز ها کمی طلایی رنگ شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم و نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را اضافه میکنیم و تفت میدهیم سپس قارچ خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد از خشک شدن و جمع شدن آب قارچ بعد از کمی سرخ شدن مواد زردچوبه و رب را اضافه کرده و سرخ میکنیم.
در آخر فلفل دلمه ای خرد شده و نخود فرنگی و ذرت پخته شده را اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه تفت دادن شعله را خاموش میکنیم.
ماکارونی را به روش روی بسته ماکارانی با آب و نمک و کمی روغن آبکش میکنیم و بعد از آبکش کردن روی سبد آب داغ میگیریم.
ته قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده می گذاریم و ماکارانی را با مواد گوشتی اضافه و مخلوط میکنیم و ماکارونی را دم میکنیم، بعد از نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه ماکارونی ما آماده است.
نکات
نکته: ماکارونی کمی دیر دم میدهد وقتی در قابلمه را میگذاریم بعد از ۵ دقیقه که ظرف کاملا داغ شد میتوان خیلی کم آب ریخت دور ماکارانی و در ظرف را گذاشت تا بخار کند و به اصطلاح دم دهد بعد شعله را کم میکنیم تا به آرامی دم بکشد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”