طرز تهیه سالاد الویه مرغ با فوت و فن کامل
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
سالاد الویه نوعی غذای سرد است که تاریخچه آن به کشور روسیه برمیگردد، سالاد الویه را در کشورهای دیگر با نام سالاد روسی میشناسند، البته با کمی تفاوت در ظاهر؛ سالاد الویه اولین بار در رستورانی در مسکو توسط یک آشپز به نام Olivier ابداع شد.
سالاد الویه که معمولا به عنوان پیش غذا در کنار غذا می آید، خود غذایی کامل با پایه تخممرغ و سیبزمینی میباشد و از جمله غذاهای آماده ی پرطرفدار است.
مواد لازم
سیب زمینی
3 عدد متوسط
تخم مرغ
2 الی 3 عدد
سینه مرغ
نصف سینه
سس مایونز
4 قاشق غذا خوری
سس هزار جزیره
1 قاشق غذاخوری اختیاری
هویج پخته شده
1 عدد متوسط
خیارشور
250 گرم
نخود فرنگی پخته شده
نصف لیوان
آب مرغ
3 الی 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
دستور پخت
طرز تهیه سالاد الویه مرغ ( salad olivieh ):
سیب زمینی را در آب با کمی نمک می گذاریم بپزد ، بعد از پختن پوستش را جدا کرده همینطور که داغ هست میکوبیم یا رنده میکنیم.
تخم مرغ را هم مثل سیب زمینی میپزیم و بعد از اینکه پوستش را جدا کردیم رنده میکنیم.
مرغ را همراه پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و کمی ادویه می گذاریم بپزه و ریش ریش میکنیم.
خیارشور را ریز خرد میکنیم.
هویج پخته را رنده میکنیم ( البته من خودم هیچوقت نمیپزم خام با رنده ریز رنده میکنم فکرمیکنم اینجوری خوشمزه تر هست ).
سپس سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، مرغ، نخود فرنگی پخته شده، هویج رنده شده، سس، آب مرغ، روغن زیتون و نمک و فلفل را باهم کاملا مخلوط میکنیم، در ظرف را می گذاریم و در یخچال میگذاریم ۳_۴ ساعت بماند تا مزه شون به خورد همدیگر برود سپس آماده سرو کردن است.
نکات
نکته اول: میتوان به جای مرغ از کالباس استفاده کرد ولی مرغ سالم تر است.
نکته دوم: اندازه مواد و سس کاملا سلیقه ای است.
نکته سوم: میتوان از یک قاشق آبلیمو هم درون سالاد الویه استفاده کرد.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
سالاد الویه جزء غذاهای با طبع سرد میباشد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”