طرز تهیه ترشی بلال کوچک یا بیبی کورن baby corn
پیشینه
اصالت و نوع مصرف:
ترشی بلال کوچک ( بچه بلال ) یا بیبی بلال به خاطر ترد بودن، ظاهر و طعم جالبش بسیار مورد پسند است و میتواند زینت بخش سفره هایتان باشد ، با ما همراه باشید.
مواد لازم
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 0
کالری: –
بلال کوچک
1 کیلو
فلفل سبز تند
3 الی 4 عدد
سیر
4 حبه
نمک و فلفل سفید
به میزان لازم
زردچوبه درصورت تمایل
نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید
3 لیوان
آب
1 لیوان
طرز تهیه
روش تهیه ترشی بلال کوچک یا بیبی کورن ( torshi balal baby corn ):
بلال های کوچک را به آرامی از پوست جدا کرده ، سیر ها را پوست کنده و فلفل ها را به وسیله چاقو وسط فلفها را یک برش کوچک میدهیم.
بلال های کوچک را داخل شیشه چیده و لا به لای بلال ها فلفل سبز و سیر میگذاریم.
اندازه نمک و فلفل را بنا به ذائقه و کمی زردچوبه به خاطر رنگش به بلال ها اضافه کرده و بعد سرکه و آب را باهم مخلوط کرده و به شیشه و بلال ها اضافه میکنیم تا جایی که ظرف پر شود و سرکه روی بلالها را بگیرد.
میزان آب و سرکه حدودی است و بسته به اندازه ظرفتان دارد.
بعد از چند هفته ترشی ما قابل استفاده است.
نکات
نکته اول: درب ظرف باید کاملا بسته باشد و هوا به داخل شیشه نرود تا بلال ها تغییر رنگ ندهند.
نکته دوم: نسبت سرکه به آب کاملا سلیقه ای است و حتی میتوان آب را کاملا حذف کرد.
نکته سوم: میتوان آب و سرکه را کمی جوشاند و بعد از خنک شدن به بلال ها اضافه کرد اما ضرورتی ندارد و بدون جوشاندن هم میتوان اضافه کرد.
نکته چهارم: اندازه سیر و فلفل هم بسته به سلیقه میتوان کم و زیاد کرد اگر عادت به تندی ندارید.
نکته پنجم: سعی کنید بعد از رسیدن ترشی، آن را در یخچال نگهداری کنید.
طبع غذا
بررسی طبع ترشی قبل از مصرف:
طبع ترشی بلال کوچک سرد می باشد.
“امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشه، خواهشمندیم با بیان پیشنهادات و انتقادات خود در انتهای همین مقاله ما را یاری نمایید”